Performanta discurilor diamantate

Performanta discurilor diamantate

Performanta discurilor diamantate Norton Clipper poate fi usor urmarita dupa numarul de stelute al fiecarui produs.

-Clipper DYNAMIC este PRODUSUL DE TOP din linia de produse de ULTIMA TEHNOLOGIE in designul de segment si carota. Gama este INOVATOARE si menita a indeplini toate cerintele pietei de constructii profesionale la CELE MAI INALTE NIVELE DE PERFORMANTA in ceea ce priveste viteza de taiere, durata de viata a produsului, usurinta si siguranta utilizarii. Aceste beneficii insumate reduc semnificativ costurile totale de operare.

-Clipper PRO este gama de produse de INALTA PERFORMANTA cu performante cu mult peste mediu in ceea ce priveste viteza de taiere si durata de viata a produsului. Produsele sunt concepute pentru o UTILIZARE USOARA si fabricate in conformitate cu cele mai ridicate standarde de SIGURANTA. Produse perfecte pentru PROFESIONISTI si pentru uz INTENS.

-Gama Clipper CLASSIC este gama de produse cu cel mai bun raport PRET-CALITATE si cu performante bune legate de viteza de taiere si durata de viata a produsului. Aceste produse sunt fabricate in conformitate cu aceleasi standarde de calitate si siguranta ca si celelalte game de produse.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code