Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Produsele aflate pe stoc sunt în general trimise în 24-72 ore de la primirea comenzii și sunt expediate prin Fan Courier cu functia de urmărire a coletului. In momentul in care curierul ridica coletul de la depozitul nostru veti primi o notificare prin care veti fi anuntat despre AWB-ul coletului.

Pentru produsele care nu exista pe stoc va vom anunta cu privire la data livrarii iar inainte de expedierea coletului va vom solicita acordul dvs. deoarece intre timp poate ati reusit sa gasiti produsul.

Pentru comenzi mai mici de 350 lei costul transportului in Romania este in general 18 lei +TVA = 21.42 lei (daca nu se solicita km suplimentari. Daca firma de curierat solicita km suplimentari va anuntam cu privire la costul expeditiei). Pentru zone de livrare aflate in afara Romaniei pretul transportului este stabilit in functie de tara de destinatie si curierul ales.

Returnarea produselor se face conform legislatiei in vigoare si conditiile privind returnarea produselor sunt stipulate in "Termeni si conditii de utilizare".